Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Groep 1/2A

zonnebloemgroep

De eerste schoolweken.

We zijn begonnen! We moesten even aan elkaar wennen, maar spelen nu volop met elkaar. We maken vooral veel plezier met elkaar.
We werken over het thema: Annie M.G . Schmidt. Jip en Janneke, Pluk en Floddertje kwamen voorbij.
 We hebben een gezellige groep. Op de foto's kun je zien hoe leuk we het hebben.We gaan er een leuk schooljaar van maken.
Klik op de foto voor alle foto's van de eerste weken.Kleuterfeest woensdag 13 september 2017
Wat een feest was het vandaag. Een echt Fiep feest!
Eerst keken we naar de voorstelling van Floddertje en de soep. Toen mochten we in de Fiepbus. Ontdekken, kijken, lezen en kleuren. 
Na een filmpje van Pim en Pom smaakten de snoepjes, appel en limonade erg goed.
In de school waren allemaal spelletjes te doen. De petteflat bouwen, de ramen wassen voor mevrouw helderder, bellen blazen met Jip en Janneke ,schminken en nog veel meer.
Wat een leuke dag!
Voor meer foto's klik op de foto hierboven


pietenochtend

Afgelopen woensdag kwamen veel kinderen verkleed als piet, sint , paard of als prinses op school. Op het programma stonden een koek versieren, pieten spelletjes, sinterklaas in Sesamstraat kijken, pieten gym en een pietenmuts maken. Wat was het gezellig en wat deed iedereen leuk en goed mee. Klik op de foto voor meer foto's van deze ochtend.
Op excursie naar de Brediusschuur.
Afgelopen woensdag waren we te gast in de Brediusschuur. Daar was de tentoonstelling van Merelmest, Miezenmuizen en Hommelpap. We gingen op ontdekking door de stad. Wat is er allemaal voor natuur in de stad? Welke dieren leven er in huis, de schuur, de straat en de tuin? In kleine groepjes  gingen we op onderzoek en kwamen allerlei dieren tegen.
Wat was het leuk en leerzaam.
Klik hier voor de foto's.