Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Groep 1/2B

boterbloemgroep

Oortjespad

Op vrijdag 19 mei zijn wij met de groep naar het oortjespad geweest. 
We gingen opzoek naar waggeltje. We hebben een hoop leuke opdrachten gedaan.
Het was erg gezellig. Als u hier klikt ziet u de foto's.Kerst in de boterbloemklas

Het was een gezellige tijd in de klas. We hebben zelf een kersstukje gemaakt en we mochten onze eigen kerstmusical opvoeren voor de ouders. Klik hier voor de foto's. 

Voor nu wensen wij iedereen een fijne kerst en een gezond, liefdevol 2017.
Muziekles

Vanaf dinsdag 13 september krijgen wij elke week muziekles van juf Helga . Dit is erg leuk. Vandaag hebben we al een paar liedjes geleerd over eenden en grote en kleine klokken. Ook hebben we een ritme geslagen met ritmestokjes en een klankstaaf. We hebben nu al zin in volgende week.


Kleuterfeest


Vandaag mochten we in het groen naar school komen want het was feest. 
Toen we op school kwamen gingen we eerst met zijn alle naar de hal. Kikker was zijn vriendjes kwijt. Samen met de kinderen vond kikker gelukkig al zijn vriendjes en kon het feest beginnen. In de klas kregen we groene limonade en mochten we chips rijgen aan een groene snoepveter. Hierna was het eindelijk tijd om naar de pretfabriek te gaan. Dit was echt super, mega, gaaf leuk!! Wat hadden wij een plezier. In de pretfabriek kregen we een perenijsje, mocht je bij de juf een stukje appel eten en er stond ook een tafel met limonade. Na al deze pret zijn we weer terug naar school gegaan waar heerlijke pannenkoeken op ons stonden te wachten. Jammie! 

Het was echt een gezellige dag!

Klik op de collage voor alle foto's in het groot. (het zijn er zelfs nog meer!)