Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Groep 1/2C

Klaproosgroep

Afscheid meester Rijk en streetwise

Afgelopen week vierden we het afscheid van meester Rijk en kregen we verkeersles van de juf met materialen van streetwise van de ANWB. Bij het afscheid van meester Rijk hebben we met alle 1/2 groepen uit volle borst ons afscheidslied gezongen. Dat ging heel goed. De andere groepen hadden ook allemaal iets bedacht voor meester Rijk. Daarna mochten we zo hard mogelijk toeteren toen meester Rijk in een zijspan door de Oeralstraat reed. Dat vonden we erg leuk, lekker veel herrie maken. Ook kwam meester Rijk in de ochtend met een afscheidshoed op de klassen rond en kregen we iets lekkers.
Met de verkeersles leerden we wat verkeer is, hoe je veilig kan oversteken en wat je moet doen bij rood, oranje of groen bij het verkeerslicht. We oefenden op een kleed waarop de weg, een zebrapad en een oversteekplaats stond afgebeeld. Omdat we zo goed mee deden kregen we allemaal een echt verkeersdiploma. OP de foto's kunt u meekijken.
groep 1/2 C afscheid en streetwise

Kleuterfeest in de Klaproos

Vandaag hadden we een prachtig kleuterfeest! We hebben in de school leuke spelletjes gedaan over Jip en Janneke, Otje, Pluk van de Petteflat en Floddertje. Fijn dat er ouders wilden helpen bij de spelletjes! Ook zijn we in de mooie rode Fiep-bus geweest. Op de foto's kunt u het zien.


 

Nieuws uit de Klaproos, groep 1/2c
 
 
Vorige week hebben we een goede start gemaakt met de 27 kinderen in de Klaproos!
We zijn deze weken druk met allerlei spelletjes om elkaar te leren kennen. We vierden als eerste de verjaardag van Jasper. We spelen en werken over het thema Floddertje en Jip en Janneke. Bij de rekenles maken we groepjes van vier en bij de muziekles leren we: ’Dag school, dag school daar ben ik weer’. Met elkaar hebben we er zin in!

De foto's zie je hier.