Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Groep 5B

Leerkracht: Sandra Verbeem
Welkom op de pagina van groep 5B!

Leuk dat je hier komt kijken! Op deze pagina kunnen jij en je ouders allerlei informatie vinden over onze groep! In de agenda staan activiteiten waar je soms iets voor moet regelen, moet meenemen of rekening mee moet houden. Handig hè?! 

Onder de agenda verschijnen regelmatig nieuwe verslagen van de dingen die we doen en meemaken in de klas. Als je het ook een keer leuk vindt om iets te schrijven voor onze klassenpagina laat het dan even aan mij weten!

 
 Datum Wat gaan we doen? Niet vergeten! 
Woensdag en vrijdag  Gymnastiek Neem je gymspullen mee (Liefst harde schoenen)
Op vrijdag starten we om 8.30 uur in de gymzaal!
september tafel van 7 Wij hebben de tafel van 7 geleerd. Oefen je thuis ook?!
oktober tafel van 8 Wij hebben de tafel van 8 geleerd. Oefen je thuis ook?!
woensdag 4 oktober Start Kinderboekenweek  
donderdag 5 oktober staking De meesters en juffen staken. De school is dicht.
vrijdag 6 oktober Bezoek Selma Noort Om 14.00 uur is er een boekenmarkt in de hal aan de Alpenstraat. Selma Noort signeert haar boeken daar.
maandag 9 oktober Studiedag Jullie zijn de hele dag vrij!
donderdag 12 oktober inloopavond Vandaag is de afsluiting van de Kinderboekenweek. Je mag van 18.30- 20.00 uur komen kijken op school. Neem je je zaklamp mee?!

Schoolreis Archeon

Een verslag van Esmee uit haar (reis)dagboek:
Ik zit nu in de bus. Ik zit naast Fay. Het is heel erg gezellig. We zijn nu 10 minuten onderweg. Ik vind het nu al leuk in de bus, maar straks wordt het dus nog leuker. Ik hoop dat we er bijna zijn.
Ik zit weer in de bus. Nu zit ik naast Elin, ook een vriendin van mij. Het is weer heel erg gezellig. En het was ook heel leuk bij Het Archeon. Ik vind het wel jammer dat het nu voorbij is. Maar ik ben er ook wel weer blij mee dat we nu bijna thuis zijn. Doei! Ik ga naar huis!

Benieuwd naar de foto's? Klik op deze link!