Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Groep 8b

Welkom op de groepspagina van groep 8b. Op deze pagina kunt u alle nuttige informatie vinden die groep 8b nodig heeft. 
Ook zullen er geregeld foto's verschijnen van de belevenissen van onze groep.
Heeft u nog vragen? Mail ze gerust (nanda.vanderpaauw@spco.nl). Uiteraard bent u ook welkom in onze klas aan de Oeralstraat. (graag wel na schooltijd)

Veel kijk-en leesplezier!


Huiswerk
   datum                      Huiswerk                                                                           datum           Huiswerk                                                           
ma 28/05 taal blokboek taal blokboek 26a en 26b
 
  ma 21/05  
di      di  
woe 16/05 redactiesommen 27   woe 23/05 redactiesommen 28
 
do      do   
vrij 18/05 werkwoordspelling blz 13, 14 en 15   vrij 25/05 geen huiswerk

 
Agenda
 datum                      activiteit                                                                           datum           activiteit                                                         
ma      ma  21/05 vrij
di      di   
woe      woe 23/05 sponsorloop
do 17/05 Sportdag
Kinderen moeten deze dag op de fiets naar school komen.
Het is handig als de kinderen extra drinken bij zich hebben en eventueel zonnebrand bij mooi weer.
  do   
vrij      vrij 25/05 Meester- en juffendag
 

Terugblik op de decembermaand

Alle feestdagen zijn achter de rug, de vakantie is voorbij en inmiddels zijn wij begonnen met de cito's van midden groep 8. Toch willen we nog even terugkijken op een leuke, gezellige decembermaand vol activiteiten.
Allereerst hebben een heel stel jongens meegedaan aan het zaalvoetbaltoernooi van de Kalsbeek en jawel, ze zijn door naar de finale!
Kanjers!

       


Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog Sinterklaas gevierd, zijn we wezen voorlezen in groep 4c en hebben we ook een kerstknutsel gemaakt voor het goede doel Present met deze klas en zijn we wezen schaatsen op het Kerkplein. Foto's hiervan vindt u hieronder. (klik op de foto's)

                               


         

Je zou maar voorleeskampioen van de school zijn....Onze Sara is dat!!
                                   
Topper!!

                    


November in groep 8b

In november hebben we de nodige activiteiten gehad. Allereerst zijn we met elkaar naar het Kalsbeek college Bredius geweest. Daar zijn we onder begeleiding van leerlingen uit het derde jaar gaan koken en bakken. Daarna mochten we natuurlijk alles opeten. 
Een week later zijn we naar de techniek 3-daagse in Montfoort geweest. We konden daar kennis maken met verschillende technieken. We konden zelf dingen maken en proeven.

Als afsluiter van de maand november hebben we een basketbaltoernooi gehad in Snellerpoort. Wat een toppers waren jullie: Gewoon 3 van de 4 pouleprijzen halen!

Wilt u een impressie van deze dagen? Klik dan op onderstaande foto's.

                
Kamp groep 8


Wat hebben wij met elkaar een geweldig kamp gehad! Het weer zat mee en we hebben dus volop kunnen genieten van het kamperen in tenten, spellen spelen in het bos, lasergamen, eten met elkaar en nog veel meer. Moe, maar voldaan kwamen we weer terug.
Wilt u zien hoe wij het hebben gehad? Klik dan op de foto.

Klassendag 

Op zaterdag 9 september was het open monumentendag. Misschien bent u ook wel het één en ander gaan bezoeken op deze dag. De kinderen van groep 8 kregen alvast een voorproefje op vrijdag 8 september. We hebben deze dag een bezoek gebracht aan de Bonaventurakerk en molen 'De Windhond'. En wat is er dan leuker om meester tegen te komen die net met pensioen is gegaan!                             


Klik op de foto voor meer.....