Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

groep 3B

Welkom op de groepspagina van groep 3b!!!

De eerste weken in groep 3!!

In de afgelopen weken hebben we in groep 3b al veel nieuwe dingen geleerd. Ook hebben we met elkaar al veel leuke activiteiten beleefd! We kennen inmiddels al 12 letters. Hiermee kunnen we al heel veel woorden maken. Steeds als er weer een letter bij komt ontdekken we nieuwe woorden. 
Van de schoolreis, de excursie (de maan, roos vis speurtocht) zijn foto's gemaakt. Deze kunt u vinden in het album van groep 3b. Sinterklaas in groep 3b!!

In groep 3b hebben we allemaal ons pietendiploma gehaald. Ook hebben we genoten van het bezoek aan sinterklaas. Klik op de link om de foto's te bekijken. 


Groep 8 kwam voorlezen en knutselen in groep 3

Afgelopen vrijdag kwam groep 8 voorlezen en knutselen in groep 3. We hebben mooie verhalen gehoord. Ook hebben we met elkaar een lichtje gemaakt voor de mensen in zorgcentrum "Weddestein".


Wilt u foto's bekijken van ons uitje naar de boerderij en onze paaslunch. Kijk dan in het fotoalbum.

Meester en juffendag en een optreden tijdens het Margriettheater!!

Afgelopen vrijdag hebben we met elkaar een hele gezellige juffendag gehad. Bij deze wil ik alle ouders bedanken voor de leuke cadeautjes!
Vandaag hebben wij met groep 3b een optreden gedaan tijdens het Margriettheater. In het fotoalbum is een aantal foto's te bekijken van deze leuke dagen.