Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

NaSchoolse Activiteiten blok 3 2016-2017

16 februari 2017
Het is weer mogelijk om in te schrijven voor een nieuw blok naschoolse activiteiten. Voor kinderen in alle groepen is er een aanbod in samenwerking met Welzijn Woerden en de andere scholen in Snel en Polanen / Waterrijk. Kijk snel of er iets voor je bij zit en schrijf je in! Dit kan tot 19 februari 2017!
NaSchoolse Activiteiten! Welke cursus kies jij?

Een nieuw blok met naschoolse activiteiten komt er weer aan! De activiteiten worden gegeven door onze deskundige en enthousiaste docenten. Lijkt het je leuk om mee te doen? Ga dan naar onze website, klik op jouw school en vul het inschrijfformulier in. Betalen gebeurt na afloop van de cursus en gaat via een eenmalige machtiging tot incasso.

Meer info en inschrijven via www.bredeschoolwoerden.nl Inschrijven kan tot en met 19 februari 2017 


   Klik hier om de informatie over het aanbod te downloaden met:

groep 1 en 2: Kleuterpret

groep 3 en 4: Dansmix en/of Leren schilderen
groep 5 en 6: Een wereld van karton en/of freerunnen
groep 7 en 8: Kliederen met chocolade

 
Ouders:

  • de kinderen mogen op alle locaties meedoen aan de activiteiten (dus niet alleen op de eigen school), maar u moet er zelf voor zorgen dat uw kind op tijd op de juiste plek is. Gaat uw kind op de betreffende dag naar de BSO, bespreekt u dan met de leidsters of deelname van uw kind mogelijk is. Het inschrijfgeld wordt apart in rekening gebracht en kan niet worden verrekend met het BSO tarief.
 

Vragen?

Randy van Schravendijk
nsa@welzijnwoerden.nl
0348-421101
www.bredeschoolwoerden.nl