Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Vivian den Hollander komt tijdens de Kinderboekenweek naar de Margrietschool!

25 september 2014
Op woensdag 1 oktober, de dag dat de Kinderboekenweek 2014 start, komt Vivian den Hollander naar de Margrietschool. Zij bezoekt de groepen 1 tot en met 5. Dit bezoek wordt mogelijk gemaakt door Boekhandel Libris uit Woerden. Om 12.00 uur(groep 1 en 2) en om 14.00 uur(groep 3, 4 en 5) wordt door Boekhandel Libris een boekenmarkt georganiseerd. U kunt allerlei boeken kopen. (Contant betalen) Vivian zal aanwezig zijn om haar boeken te signeren!
De Kinderboekenweek wordt elk jaar in oktober gehouden. Tijdens het tien dagen durende evenement zijn er in het hele land allerlei activiteiten rond kinderboeken en lezen.
Op school besteden we iets meer tijd aan de Kinderboekenweek. De projectweek start op woensdag 1 oktober en wordt op donderdag 16 oktober afgesloten met een inloopavond. U bent van 18.30 -20.00 uur van harte welkom! U ontvangt hiervoor nog een aparte uitnodiging.
Dit jaar bestaat De Kinderboekenweek 60 jaar. Tijd voor een feestje dus.  Het thema van het project op onze school is: “Feest, een feest om te lezen!”
We vinden het een feest dat Vivian den Hollander naar onze school komt. Wie van voetbal houdt, heeft de voetbalverhalen van Vivian den Hollander vast wel gelezen. Vivian schrijft ook series over paardrijden, hockey en dansen. En over speuren! Het detective duo Spekkie en Sproet kennen veel kinderen ook! Vivians boeken worden vaak getipt door de Nederlandse Kinderjury. Als u meer wilt lezen, kunt u Vivians website bezoeken: http://viviandenhollander.nl/
vivian