Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Inloopavond 16 oktober 2014

10 oktober 2014
Hebt u zin in een feestje? Kom dan op donderdag 16 oktober 2014 naar de Margrietschool! Vanaf 18.30 uur bent u welkom op ons Leesfeest. Om 20.00 uur sluiten we de deuren weer!
Wat is er te doen op ons feest?
Om 18.45 uur wordt er in iedere kleutergroepen een boek of verhaal uitgespeeld. Wees op tijd, want als het toneelstuk eenmaal begonnen is, blijft  de deur gesloten!

In de groepen 3 - 5 wordt er om 18.45 uur en om 19.15 uur voorgelezen uit een boek. De deuren zijn dan even gesloten, zodat de voorleestalenten niet gestoord worden tijdens het voorlezen.

In groep 6 – 8 zijn de kinderen aan de slag gegaan met het thema “Omgekeerd sprookje”. De twee origineelste verhalen worden in de klas voorgelezen om 18.45 uur en om 19.15 uur. In deze groepen gaan de deuren dan ook even dicht.

In alle klassen is te zien wat er gedaan is tijdens de Kinderboekenweek. Nou ja week?! Deze week duurde bij ons iets langer, dan in de rest van Nederland!

In de hal van de Alpenstraat en in de hal van de Oeralstraat kan er onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee gezellig bij gekletst worden met andere ouders. Voor de kinderen is er natuurlijk limonade! Vergeet niet te kijken naar “The wall of fame”. Daar is slechts een selectie van de talenten van de Margrietschool te zien!

Tot ziens op het Leesfeest!
Inge Hoiting, Annika Both, Benita van den Berg en Sandra Verbeem