Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Invoering Ouderportaal ParnasSys, informatieavond 28-10-2014

14 oktober 2014
Dit schooljaar starten wij bij de Margrietschool met het ouderportaal van ons leerlingadministratiesysteem ParnasSys. Via het ouderportaal krijgt u inzicht in de administratieve gegevens die met betrekking tot uw kind(eren) opgenomen zijn in het systeem. Op dinsdag 28 oktober organiseren we een informatieavond over de invoering van het ouderportaal.


Dit schooljaar starten wij bij de Margrietschool met het ouderportaal van ons leerlingadministratiesysteem ParnasSys. Via het ouderportaal krijgt u inzicht in de administratieve gegevens die met betrekking tot uw kind(eren) opgenomen zijn in het systeem.
Ook met behulp van dit ouderportaal informeren wij u over de voortgang van uw kind. In het ouderportaal vindt u binnenkort naast de administratieve gegevens van uw kind ook de uitslagen van de laatste toetsen en de rapporten die op de Margrietschool gemaakt zijn. Het ouderportaal is nog volop in ontwikkeling en zal de komende jaren dan ook verder ontwikkeld worden.

Alle ouders/verzorgers van de Margrietschool hebben een persoonlijke inlogcode om in de omgeving van hun eigen kind(eren) te komen. Deze gegevens ontvangt u op vrijdag 17 oktober via het in het leerlingadministratie bekende emailadres.
Mocht u geen inloggegevens hebben ontvangen dan kunt u contact opnemen met Marieke Koren (administratie) en een nieuwe code aanvragen: marieke.koren@spco.nl. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer uw emailadres in ParnasSys niet (meer) correct is. U kunt na inloggen deze gegevens overigens zelf aanpassen.

Ga met uw inloggegevens naar http://ouders.parnassys.net en ervaar het zelf.

Ouderavond

Op dinsdag 28 oktober om 20.00 uur organiseren we op locatie Oeralstraat een informatie-avond over het ouderportaal. Op deze avond informeren we u over het ouderportaal en de ontwikkelingen op korte termijn. We gaan het gesprek aan met elkaar over verwachtingen daarbij en hoe we als school en ouders op een goede wijze met het portaal om kunnen gaan.

In verband met de beperkte capaciteit van de hal aan de Oeralstraat verzoeken we u vooraf aan te melden voor deze ouderavond uiterlijk maandag 27-10! Om aan te melden, klik hier.

Van harte welkom!