Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Goede doel, Actie4Kids: Voor jou... van mij...

30 oktober 2014
Wat is er leuker dan een cadeau te krijgen? Iemand anders een cadeau geven! Iets van jezelf, voor jou van mij. Door een schoenendoos te versieren en te vullen met allerlei bruikbare en leuke spullen kun je een kind ergens anders op de wereld heel blij maken. Er zijn nog zoveel kinderen die nog nooit zoín schitterend cadeau hebben gekregen.

Actie4kids verzorgt ieder jaar het transport van meer dan 50.000 schoenendozen, die in Nederland en BelgiŽ zijn gevuld en versierd. Het is een unieke gelegenheid om iets te kunnen betekenen voor kinderen die zo arm zijn dat ze waarschijnlijk voor het eerst in hun leven een cadeau krijgen. Het cadeau is een schoenendoos met heel veel inhoud:
ē schoolspullen, die kinderen stimuleren om naar school te gaan.
ē speelgoed, dat kinderen helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling.
ē toiletartikelen, die kinderen de noodzaak van hygiŽne leren.


VOOR JOU: is de boodschap van een gevulde schoenendoos. Er is iemand anders op de wereld die aan jou gedacht heeft. Bij elke schoenendoos wordt ook een boekje met bijbelverhalen gegeven, want ieder kind mag ook weten dat er een God is die van hen houdt.

VAN MIJ: van geven wordt je rijker, want door samen te delen ontvang je zelf ook.

Actie4kids is een project van de stichting de Samaritaan, een interkerkelijke organisatie die evangelisten en kerken in ontwikkelingslanden helpt met diverse vormen van hulpverlening. Voor meer informatie zie www.desamaritaan.org.

De schoenendozen van de actie van dit jaar gaan naar: ArmeniŽ, Malawi, RoemeniŽ, Sierra Leone en Togo.
Voor meer informatie: klik hierhoe het werkt:

Op 31 oktober 2014 krijg je een actiefolder mee naar huis. Daar staat precies in beschreven wat je kunt doen. (download)

Een gevulde schoenendoos kun je inleveren op school (Alpenstraat of Oeralstraat 1) op woensdag 12 november en op woensdag 19 november om 8.15 uur, 12.00 uur of 14.00 uur.

We hopen met deze actie veel kinderen blij te kunnen maken!