Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Giro di KiKa - Spinning Marathon voor ouders

07 januari 2015
Stichting KiKa. Van 75% naar 95% overlevingskans voor kinderen met kanker. De Margrietschool ondersteunt Ron Lindhoudt bij zijn ambitie om de Giro di KiKa te rijden voor dit doel. Met de kinderen zal op 8 januari een flyer meegegeven worden. U kunt u als ouder aanmelden voor deelname aan de spinning marathon op 24 januari, maar u kunt als u dat wilt ook rechtstreeks sponsoren.


klik hier om de flyer te downloaden


Op deze foto sta ik (organisator Ron Lindhoudt) met mijn 2 stoere jongens Matz (links) en Tristan (rechts),
leerlingen op de Margrietschool bij juf Karlijn en de juffen Wilma/Mariska, die gelukkig goed gezond zijn. Zoals elke ouder moet ik er niet aan denken dat ze iets vreselijks overkomt.

Giro di KiKa is voor mij hét middel om iets te kunnen betekenen voor de strijd tegen kinderkanker. Het is een "once in a lifetime" sportieve uitdaging van 28 juni t/m 3 juli 2015 samen met ruim 100 andere deelnemers

Giro di Kika is een "fietsrondje" van 995 km, dwars door de Dolomieten in Noord-Italië en dat in 6 dagen met 16.650 hoogtemeters om precies te zijn. Dat betekent trainen, trainen en nog eens trainen.

Maar waarvoor al die moeite doen...... Nou voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij

Het genezingspercentage is de laatste jaren gestegen naar 75%, maar met meer onderzoek wil KiKa én ik dit percentage naar 95% krijgen! Een ambitieus plan, maar niet onmogelijk, zeker niet met jullie hulp!

Ik heb een persoonlijke profiel pagina: https://www.girodikika.nl/ron-lindhoudt

Hierop kun je me ook direct, anoniem of niet, sponsoren met de link “Sponsor mij” via iDEAL of een machtiging. Al het geld komt rechtstreeks bij KiKa terecht. Ik betaal zelf mijn reis en verblijf.