Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Dansdag in de groepen 3 en 4 op vrijdag 26 juni

12 juni 2015
De kinderen krijgen op deze ochtend leuke dansen aangeleerd die ze aan het eind van de ochtend laten zien tijdens een eindvoorstelling.

 

Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van de groepen 3 en 4,

 

In samenwerking met KUVO en Saskiaís Dansschool wordt er een leuke dansochtend georganiseerd voor de kinderen van groep 3-4 van de Margrietschool op vrijdagochtend 26 juni 2015.

 

De kinderen krijgen op deze ochtend leuke dansen aangeleerd die ze aan het eind van de ochtend laten zien tijdens een eindvoorstelling. Voor alle kinderen wordt de danskleding verzorgd, zodat ze er allemaal perfect uitzien en de show een professionele uitstraling zal hebben.

 

Thema van de show: LETíS GO INTERNATIONAL!

De kinderen dansen op muziekstijlen uit verschillende werelddelen.

 

Natuurlijk kan een goede show niet zonder publiek dus daarom nodigen wij de ouders, opaís, omaís en andere belangstellenden uit om deze show bij te wonen. De show start om 11.40 uur en duurt tot 12.00 uur. We vragen de toeschouwers om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Vergeet niet je fototoestel/videocamera mee te nemen!

 

Wat hebben de kinderen nodig op deze dag: gymschoenen. En de kinderen die zelf een zwarte joggingbroek hebben en een zwart hemd of zwart T-shirt vragen wij deze alvast aan te trekken naar school. Voor kinderen die dit niet hebben verzorgen wij deze kleding.

 

Wij hebben enorm veel zin om een spetterende show te gaan neerzetten!