Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Overdrachtsgesprekken 22+24 september

09 september 2015
Alle ouders/verzorgers hebben op 9 september een mail ontvangen met een uitnodiging voor het overdrachtsgesprek van 22 of 24 september aanstaande. U kunt via het ouderportaal tot uiterlijk 16 september uw voorkeursavond of bericht van verhindering doorgeven.


Beste ouder(s)/verzorger(s),

Graag nodigen wij u uit voor een overdrachtsgesprek met de (nieuwe) leerkracht van uw zoon/dochter op 22 of 24 september aanstaande vanaf 18.30 uur.

We hechten er waarde aan dat bij het begin van het schooljaar alle ouders kort met de nieuwe leerkracht kunnen spreken. In het overdrachtsgesprek kunnen aan de orde komen:
- Algemene informatie (bijv. oppas/BSO ed)
- Hoe beleeft uw kind het naar school gaan?
- Heeft u als ouders zorgen of ervaart u problemen met betrekking tot uw kind?
- Welke relevante informatie wilt u aan de leerkracht meegeven?
- Eventuele bijzonderheden in de ontwikkeling van uw kind en/of in de thuissituatie

U kunt zich via het ouderportaal (knop rechtsboven op de homepage van de website) tot uiterlijk 16 september 2015 opgeven voor deze gesprekken.
Indien u op 1 van de avonden verhinderd bent, of een voorkeur heeft, kunt u dit aangeven.
U kunt zich ook per e-mail opgeven door te mailen naar marieke.koren@spco.nl. Omdat email handmatig verwerkt moet worden heeft het onze grote voorkeur dat u gebruik maakt van het ouderportaal.
Wanneer u geen bericht van verhindering of voorkeur aangeeft gaan wij er vanuit dat u beide avonden in de gelegenheid bent om te komen. Wanneer uw zoon/dochter dezelfde leerkracht heeft als in het vorige schooljaar wordt u niet automatisch ingepland.

Mocht u geen emailbericht hebben ontvangen, dan is uw emailadres waarschijnlijk niet goed geregistreerd in ons leerlingadministratiesysteem. U kunt dat nakijken door in het ouderportaal te klikken op 'mijn profiel' (rechtsboven).