Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Sint in Woerden

14 november 2015
De Sint is al bijna weer in het land en de spanning is te voelen. Dit jaar volgen we op de Margrietschool de verhaallijn van onze eigen mooie stad Woerden. In dit nieuwsitem meer informatie over de planning in de komende weken
De Sint is al bijna weer in het land en de spanning is te voelen. Dit jaar volgen we op de Margrietschool de verhaallijn van onze eigen mooie stad Woerden. De Hoofdpiet gaat bijna met pensioen en nu worden er 4 nieuwe Pieten voorgesteld tijdens de Sinterklaasintocht op zaterdag 14 november in Woerden: Oerpiet, Romeinse Piet, Ridderpiet en Robotpiet. (Kom dat zien!)
 
De kinderen kunnen zelf invloed uitoefenen op welke Piet gekozen wordt als nieuwe Hoofdpiet, door met hun Sint-muntje een stem uit te brengen. Dit kan vanaf zaterdag 14 november t/m zaterdag 28 november bij de plaatselijke bibliotheek.
 
Verdere informatie over het Sinterklaasverhaal van Woerden kunt u vinden op www.sintinwoerden.nl.
 
Op donderdag 26 november mogen alle kinderen een schoen meebrengen om in de klas te zetten. Spannend.....
 
Op vrijdag 4 december komen Sinterklaas en zijn Pieten rond half 9 weer op een spectaculaire manier bij ons aan op school aan de Alpenstraat. U kunt plaatsnemen achter de hekken terwijl uw kind bij zijn/haar klas staat. De kinderen worden eerst gewoon door u in de klas gebracht. Uw kind hoeft deze dag geen tussendoortjes mee, hier wordt voor gezorgd. De lunch moeten ze wl zelf meenemen! 
 
We kijken uit naar een gezellige tijd!