Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Werkzaamheden Oeralstraat

17 december 2015
Achter de sporthal aan de Oeralstraat wordt een glasvezelwijkcentrale gerealiseerd. Nadat begin december de bouw hiervan op het laatste moment werd afgeblazen is er een nieuwe datum gepland. De bouw vindt plaats op donderdag 7 januari 2016. Dit geeft overlast. Een deel van het schoolplein is vanaf woensdagmiddag 14.00 uur niet toegankelijk en de Oeralstraat is met de auto op 7 januari slecht bereikbaar. Om de veiligheid van de kinderen te garanderen hebben we afspraken gemaakt met de aannemer.


Het bedrijf Reggefiber realiseert een glasvezelwijkcentrale achter de sporthal aan de Oeralstraat.
Op woensdag 6 januari na 14.00 uur en vooral op donderdag 7 januari is dit merkbaar in de Oeralstraat.
Om de overlast te beperken tot een minimum vindt de bouw in 1 dag plaats.

Voor de veiligheid van leerlingen (en ieder ander in de buurt) hebben we afspraken gemaakt met Reggefiber, onder andere:

- een deel van het schoolplein wordt in verband met de positie van een kraan afgezet met bouwhekken. Dit deel van het plein is niet toegankelijk. Het is raadzaam om kinderen op 6 en 7 januari ook na schooltijd niet zonder toezicht op het schoolplein te laten spelen!
- voor het transport met groot en/of zwaar materieel door de wijk naar de Oeralstraat toe hebben we afgesproken dat dit NIET gebeurt tussen 8.00 en 8.35 en tussen 13.45 en 14.30 uur.

KLIK HIER VOOR DE INFORMATIEBRIEF VAN REGGEFIBER