Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

SPOT Jeugdtheaterfestival in de meivakantie bij de Margrietschool

11 april 2017
Graag maken we u attent op de derde editie van het SPOT Festival. Het reizende festival in de meivakantie voor kinderen van 4 - 12 jaar en hun ouders, opa’s, oma’s en iedereen die zin heeft in een leuke dag vol theater, film, muziek en creatieve workshops. Op 1 mei is het festival bij de Margrietschool aan de Alpenstraat te vinden.

In de wijken van Woerden en Harmelen worden scholen omgebouwd tot festivallocaties. Dit jaar is duurzaamheid het thema van het festival en wordt iedereen opgeroepen ‘Wijs met de wereld’ te zijn. Alle activiteiten vallen binnen dit thema en de kinderen kunnen actief aan de slag om zelf hun steentje bij te dragen aan een betere wereld.
 
Programma
Er zijn voorstellingen van de Woerdense theatergroep WIJS! en theatergroep Cirque Poubelle. Je kunt dansen in de Silent Disco, papier scheppen, pyramides bouwen, raketten maken (neem daarvoor je eigen plastic petfles mee!), muziek maken in het recycle trommelorkest, film kijken in de duurzame filmcaravan, luisteren naar een wereldverhaal en nog veel meer. Laat je verrassen!


Wanneer?
24 april: Harmelen (de Fontein)
25 april: Molenvliet, Johan Frisoschool
1 mei: Snel en Polanen, Margrietschool
2 mei: Schilderswijk, Willem Alexanderschool

Tijden 12.00 – 16.00 uur
Entree € 5,- per persoon. (kaarten via www.spotjeugdtheaterfestival.nl)

Benieuwd naar het complete programma? Check  www.spotjeugdtheaterfestival.nl en volg het laatste nieuws op Facebook en Twitter.

Spot Jeugdtheaterfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Platform Woerden, Rabo Dichtbijfonds, VSB fonds, kf Heinfonds  en KMN & Co, Jumbo, Gemeente Woerden, KUVO, Het Klooster.