Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Jubileum praktisch verkeersexamen groepen 7

15 april 2016
Op 17 juni 2016 zullen de leerlingen van de Margrietschool weer het praktisch verkeersexamen afleggen. Het wordt de 10e editie! Op 7 april is het theorie-examen afgenomen. Bijna alle leerlingen van de groepen 7 zijn daarvoor geslaagd. Met het theorie-examen op zak maken de leerlingen zich op voor het praktijkexamen. Goed oefenen de komende weken en succes op 17 juni!


AD Groene Hart en wethouder Margot Stolk waren vermoedelijk niet volledig geinformeerd. In het AD van donderdag 14-04-2016 werd gesteld dat Harmelen de enige kern is in de gemeente Woerden waar jaarlijks het verkeersexamen wordt afgenomen.
Jammer, want in 2007 heeft de Margrietschool op eigen initiatief het praktisch verkeersexamen vormgegeven. En er zijn meer scholen in Woerden die jaarlijks het praktisch verkeersexamen afnemen, want verschillende scholen lenen elk jaar materialen van de Margrietschool.
Het goede nieuws is dat de wethouder in het AD zegt initiatieven te zullen faciliteren. Ons aanbod om gebruik te maken van het ontwikkelde materiaal staat nog steeds!Dit jaar is het voor de Margrietschool de 10e editie.
Op 7 april is het theorie-examen afgenomen. Bijna alle leerlingen van de groepen 7 zijn daarvoor geslaagd. Met het theorie-examen op zak maken de leerlingen zich op voor het praktijkexamen.
Goed oefenen de komende weken en succes op 17 juni!