Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Kinderboekenweek 2016

23 september 2016
Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: Voor altijd jong! We hebben daarom een aantal leuke activiteiten op de planning staan.

De opening van de kinderboekenweek is donderdag 6 oktober om 8.45 uur op beide locaties voor en met alle leerkrachten en leerlingen van de school.

Van woensdag 5 oktober tot en met donderdag 13 oktober komen opa’s en oma’s voorlezen in alle groepen van de Margrietschool. We vinden het ook erg leuk als opa’s en oma’s een boek aan de kinderen meegeven waar ze zelf van genoten hebben vroeger of nu (graag voorzien van naam). We zetten deze boeken dan in de klas tot 13 oktober.

Als afsluiting is er een inloopavond op donderdag 13 oktober van 18.30-20.00 uur. Ook opa’s en oma’s zijn welkom dit jaar! Op de inloopavond is er in de hal van de school een boekenruil. Voor deze boekenruil kan elke leerling donderdag 13 oktober overdag een boek meenemen van thuis en in de hal neerleggen. ‘s Avonds mag er dan een ander boek mee naar huis worden genomen.

Voor het regelen van opa’s en oma’s om voor te lezen in de klas ontvangt u van de groepsouders een mail. De uitnodiging voor de inloopavond, ook die voor de opa’s en oma’s, ontvangt u via uw kind.

We zien u graag op donderdag 13 oktober!