Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Sinterklaasbericht

10 november 2016
In de periode van half november tot en met maandag 5 december 2016 zullen we op school volop aandacht besteden aan Sinterklaas. We laten ons daarbij inspireren door het NPO-Sinterklaasjournaal.

Alle kinderen van de Margrietschool mogen op school hun schoen zetten op dinsdag 22 november. In de dagen hieraan voorafgaand kunnen de kinderen alvast een schoen meenemen.
 
Op donderdag 17 november wordt er in de groepen 5 t/m 8 geloot voor de surprise en krijgen de kinderen daarvoor een briefje met de gegevens mee.
 
Maandag 5 december bezoekt de Sint natuurlijk ook de Margrietschool. Dat begint om iets over half negen op het plein van de Alpenstraat en wordt vast weer een prachtig feest!
Als de bel gaat, mogen alleen  de kinderen van de groep 1 en 2 gewoon naar binnen naar hun eigen klas. De ouders kunnen dan vervolgens achter het hek wachten op wat er gebeuren gaat. De kinderen komen onder leiding van hun leerkracht weer naar buiten.
De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 uit de gebouwen aan de Oeralstraat kunnen hun surprise inleveren in het eigen lokaal tussen 8.00 uur en 8.15 uur (Mag op vrijdagmiddag na schooltijd natuurlijk ook al, want om 8.15 gaan de gebouwen op slot!). Daarna gaan zij zelfstandig naar het plein van de Alpenstraat. Zij staan daar als groep bij hun meester of juf.
 
Op maandag 5 december wordt er in de ochtendpauze voor een hapje en drinken gezorgd. (Allergische kinderen graag zelf iets te snoepen meegeven) Dinsdag 6 december begint de school als gewoonlijk om 8.30 uur.

Als ieder jaar zijn we benieuwd naar het verhaal rondom de Sinterklaasviering. Vooral in de klassen van de onderbouw en de middenbouw wordt daar aandacht aan besteed.
 
De Sinterklaascommissie