Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Vacature directeur Margrietschool

08 september 2017
Voor de vacature directeur Margrietschool is een benoemingsadviescommissie ingericht en is de werving gestart. Harry de Vink (bestuurder SPCO) informeert u in dit bericht over het proces. Op de homepage van de website treft u de volledige vacaturemelding aan.
Vacature directeur

Doordat Rijk van Ommeren aan heeft gegeven te gaan stoppen als directeur van de Margrietschool, is een benoemingsadviescommissie (BAC) ingesteld die op zoek gaat naar een nieuwe directeur voor de school. In de BAC participeert een personeelslid, de adjunct directeur, twee ouders (een van de MR en een van de schoolraad), een directeur van een SPCO school, de HR adviseur van de stichting en de voorzitter college van bestuur. Een hele groep, maar op deze manier zijn de belangrijkste gremia waar de directeur mee zal werken vertegenwoordigd. Het is wel een flinke uitdaging om een goede directeur te vinden: door de krapte op de arbeidsmarkt is het aantal reflectanten mogelijk niet zo groot.

De bedoeling is dat de procedure in de week na de herfstvakantie (27 oktober) is afgerond, zodat, rekening houdend met twee maanden opzegtermijn, de nieuwe directeur per 1 januari 2018 kan starten. Om dat te kunnen halen zijn al diverse acties uitgezet. Aanstaande zaterdag (9 september) wordt via Trouw, diverse websites en sociale media geadverteerd. Mocht u iemand persoonlijk kennen die mogelijk in aanmerking kan komen voor deze functie, dan kunt u hem / haar wijzen op de website van de school of van SPCO Groene Hart; daar staat alle informatie voor de kandidaten. De Margrietschool is immers een fantastische school, ook om op te werken!
Ik hoop u dan ook in de week na de herfstvakantie de nieuwe directeur te kunnen voorstellen.

In de periode tussen 1 oktober 2017 en 1 januari 2018 zal gezocht worden naar een interim directeur. Hopelijk kunnen we u hierover in de week van 22 september meer over informeren.

Met vriendelijke groet,

Harry de Vink
Voorzitter college van bestuurKlik hier om naar de vacaturemelding te gaan