Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Sinterklaasbericht

13 november 2017
Net als elk jaar zullen we in de periode van half november tot en met dinsdag 5 december 2017 op school volop aandacht besteden aan het Sinterklaasfeest. We laten ons daarbij inspireren door het NPO-Sinterklaasjournaal op de televisie. Hieronder kunt de belangrijke informatie lezen:

Schoen zetten

Alle kinderen van de Margrietschool mogen op school hun schoen zetten op dinsdag 21 november. In de dagen hieraan voorafgaand kunnen de kinderen alvast een schoen meenemen.

 

Lootjes trekken en surprise groep 5-8.

Op donderdag 17 november wordt er in de groepen 5 t/m 8 geloot voor de surprise en krijgen de kinderen daarvoor een briefje met de gegevens mee.Sinterklaasfeest op 5 december

Dinsdag 5 december bezoekt de Sint natuurlijk ook de Margrietschool. Dat begint om iets over half negen op het plein van de Alpenstraat en wordt vast weer een prachtig feest!

De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan eerst naar hun eigen klas. De ouders kunnen dan vervolgens achter het hek wachten op wat er gebeuren gaat. De kinderen komen dan onder leiding van hun leerkracht weer naar buiten.

De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 uit de gebouwen aan de Oeralstraat kunnen hun surprise inleveren in het eigen lokaal tussen 8.00 uur en 8.15 uur (Mag op maandagmiddag na schooltijd natuurlijk ook al, want om 8.15 uur gaan de gebouwen op slot!). Daarna gaan zij zelfstandig naar het plein van de Alpenstraat. Zij staan daar als groep bij hun meester of juf.

Bij slecht weer zal het ontvangst van Sint en zijn pieten binnen plaatsvinden!

Op dinsdag 5 december wordt er in de ochtendpauze voor een hapje en drinken gezorgd. (Allergische kinderen graag zelf iets te snoepen meegeven.) Woensdag 6 december begint de school als gewoonlijk om 8.30 uur.

 

Net als ieder jaar wordt het weer een gezellige en spannende tijd!

De Sinterklaascommissie