Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Afscheid Rijk van Ommeren

04 december 2017
Donderdag 27 september jl. stond in het teken van het afscheid van onze (ex) directeur Rijk van Ommeren. Als vroeg in de ochtend waren alle SPCO directieleden en de medewerkers van het bestuursbureau op school om tijdens het ontbijt afscheid te nemen van Rijk.

In de ochtend heeft Rijk in alle klassen getrakteerd met een echte ketting om een een kaart waarop iedereen iets mocht schrijven. ‘s Middags hebben we een Margriettheater gehouden in de gymzaal met als thema ‘Rijk’ waarvan Rijk de directeur mocht zijn. De groepen hebben een liedje, een act of een kwis verzorgd. Het was allemaal erg leuk. 

Na afloop mochten Rijk en zijn vrouw Luberta op een prachtige motor met zijspan door een haag van kinderen door de Alpenstraat naar de locatie Alpenstraat waar de afscheidsreceptie werd gehouden. ‘s Avonds hebben we als team afscheid genomen van Rijk onder het genot van een buffet in het restaurant van de Kalsbeek Bredius. Er werd door leerlingen van de Kalsbeek gekookt en ook werden we door hen bediend. We kijken terug op een prachtige dag en voor Rijk zijn er die dag mooie woorden van dank uitgesproken voor de 8 jaren dat hij directeur van de Margrietschool is geweest.