Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Fietsen

Niet iedereen kan op de fiets komen. Dat is ook niet nodig want veel leerlingen wonen in de buurt van de schoolgebouwen. Per gebouw staat hier aangegeven wanneer het is toegestaan voor leerlingen om op de fiets te komen:
Locatie Alpenstraat: Als de leerlingen in één van de volgende straten of wijken wonen: de Eilandenbuurt, de Andersenhof, de Cattenbroekerdijk, de Jules Vernehof, de Hector Malotweg, Schrijverspad, Florijn, de Hoofdstedenbuurt en verder (v.d. Valk Boumanlaan, Stationsweg, Waterrijk, het Staatsliedenkwartier e.d.). De fietsen moeten wel in de rekken van de fietsenberging aan de oostkant van de school worden gezet.
 
Locatie Oeralstraat (zowel de Schoolwoningen als Oeralstraat 1): Als de leerlingen wonen in één van de volgende straten of wijken wonen: de Eilandenbuurt (m.u.v. de Maltakade), de Andersenhof, de Schrijversbuurt, Florijn, de Hoofdstedenbuurt en verder (v.d. Valk Boumanlaan, Stationsweg, De Adenauerlaan (en verder), de ‘meren’ in Waterrijk, het Staatsliedenkwartier en verder). De fietsen dienen in de daarvoor beschikbare klemmen te worden gezet.
 
Wij willen u dringend verzoeken om het fietsen naar school zoveel mogelijk te beperken daar het aantal fietsen overlast op de pleinen veroorzaakt. Als uw kind dichter bij de school woont, en toch op de fiets wil komen (om bijv. medische redenen, of anderszins) dan kunt u contact opnemen met de groepsleerkracht.

Verder melden wij u dat wij niet verantwoordelijk en aansprakelijk zijn voor schade die er aan de fietsen wordt toegebracht!