Inloggen Ouderportaal
Samen groeien bloeien
Welkom op onze websiteLees verder

Zindelijkheid

Als uw kind op vierjarige leeftijd op de Margrietschool start is het wenselijk als het zindelijk is. Mocht uw kind toch per ongeluk in de broek plassen dan hebben wij kleding op school om uw kind te verschonen (eventueel kunt u zelf ook schone kleding in de tas van uw kind doen). De nat geplaste kleding geven wij in een plastic tas mee naar huis. Wij verzoeken u de kleding van school, die uw kind draagt, te wassen en schoon aan de leerkracht terug te geven.
Mocht uw kind ontlasting in zijn of haar broek hebben dan hebben wij helaas niet de mogelijkheden om uw kind te verschonen. Wij hebben namelijk geen douche en/of aankleedkussen op school. Ook beschikken wij niet over extra personeel om dit te doen. Een leerkracht staat alleen voor de groep en kan de groep niet alleen laten om het kind te verschonen.
Als het kind ontlasting in de broek heeft zullen wij contact met u opnemen en u vragen of u uw kind wilt komen ophalen om het te verschonen. Uiteraard mag uw kind daarna gewoon weer naar school toe komen. Bent u zelf niet in de gelegenheid om dit te doen (omdat uw werk dit niet toelaat of omdat u ver weg werkt) dan vragen wij u ons een noodadres door te geven.